Wednesday, January 26, 2011

letiy

Teringat aku mse kecik2..

mse skolah rndah agi..

aku memg aktif gle..

byk maen2 la + dlm ujan skalipun..

tpi yg aku tringt apbila aku tsgt letih@demam..

aku xgtau kt mak@ayah aku..

tp

aku akn duk kt blik..

yakni atas katil la..

bkelubung d dlam slimut..

biasanya pas mandi@solat..

xmkn mlam la..

p2,msti mak aku dtg..

sbb pelik aku xmkn n xdgar suara aku..

pastu..

rase kt dahi aku pnas ke x..

n bgi mkan ubat..

p2,tnye nk mkn ape..

kfc pun grenti dpat la time tu..

~haha~

concernnya mak kte kn..

tgkap sayu la plak..

haishH!

Ya Allah..

aku sgt rindu mak n ayahku..

skang ni trase ltih gle n mcm nk dmam je..

tpi klau duk bkelbung dlm slimut..

xde sape nk dtg jnguk pun..

sediy siot..

~hahaha~

esok plak LARIAN MESRA

1 MALAYSIA anjuran 5 PISMP.

aku just jdi ahli senamrobik pagi tu..

tp letih bkn maen noh..

baru aku tau senamrobik ni letih..

~haha~

sbb tiap2 ari bpeluh 3 baldi "at least"..

memg sem ni PJ mAjor aku pon!!

~HAHAHAHA~

tp wat keje kena ikhlas..

so,layann suda..

n senyum sokmo!!

thankx la kt geng2 senamrobik!

sbb bgi full comitment..

xcept aku je yg loqlak..

~hahaha~

=)

perhaps everything gonna finish fast!!

with success too!!

n ble tgkap sayu bley dgar lagu ni ye rakan2..

so,jom layan..

=)

video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...